Operator Chati në Shqip me
Inteligjencë Artificiale

Gliterin AI i kthen përgjigje në kohë reale klientëve tuaj në rrjetet sociale në mënyre profesionale duke tejkaluar punonjësin tuaj më të mirë.

Jo vetëm kaq, por Gliterin AI mund të kryejë edhe veprime si: regjistrimi i një porosie ne postë, të kontrollojë stokun, të rezervojë një dhomë hoteli apo një biletë avioni etj

Duke bërë të gjithë procesin e shitjes deri në fund pa ndihmën e njeriut

1. Zgjidhni kategorinë e biznesit
2. Chato me Operatorin Virtual
Agjenci udhëtimi
Shitje online
Imobiliare
Restorante
user

A ofroni pjata vegjetariane?

user

Paketat për muajin e mjaltit?

user

Cilat janë destinacionet më të mira për pushime familjare në korrik?

user

A ka produkte të reja në kategorinë e grimit?

user

Makina me qira me kosto të ulët?

user

Si mund ta gjurmoj porosinë time?

user

A mund të më ndihmoni të gjej një apartament me qira?

user

A mund të rekomandoni ndonjë udhëtim me guidë në Itali?

user

Zbritje në grup për kroçere?

user

Si mund ta listoj pronën time për shitje me agjencinë tuaj?

Rrit shitjet

duke ofruar rekomandime të personalizuara dhe cross-selling në kohë reale.

24/7

klientët të marrin ndihmë në çdo moment, duke reduktuar kohën e pritjes

Ul kostot

duke zvogëluar nevojën për staf shtesë, ulur shpenzimet për trajnime, automatizuar punët

lidhjet me gliterin ai

Lidheni Gliterin AI
me
kanalet tuaja te komunikimit

Operatori Virtual që
vepron edhe jashtë chatit

Operatori Ynë me inteligjencen artificiale Lidhet me sistemet Tuaja: Rezervon Udhëtime, Cakton Takime, Ndjek Porositë etj. Mundësi të Pakufizuara

Gliterin AI Ndërveprime

Operatori Virtual që
vepron edhe jashtë chatit

Operatori Ynë me inteligjencen artificiale Lidhet me sistemet Tuaja: Rezervon Udhëtime, Cakton Takime, Ndjek Porositë etj. Mundësi të Pakufizuara
property icon
Listimi i pronave
appointment icon
Përcaktimi i takimeve
tick icon
Vlerësimi i Pronës
plane icon
Rezervimet e Fluturimeve dhe Hoteleve
travel icon
Itineraret e Udhëtimeve
Gliterin AI
sparkle icon
Ndërveprime
time icon
Përditësimet e udhëtimit në kohë reale
location icon
Ndjekja e porosive
checklist icon
Kontrolli i inventarit
star icon
Rekomandime të personalizuara

Shiko biznesin tënd duke u rritur

Gliterin AI tejkalon
punonjësin tuaj më të mirë

24/7
Jini pranë kientëve tuaj
sa Herë që Ata Kanë Nevojë për Ndihmë
100%
e pyetjeve
të pergjigjuara menjëherë
Suporto një numër të pakufizuar
klientësh në të njejtën kohë.
blurred-bg
blurred-bg

Shiko biznesin tënd duke u rritur

“Gliterin AI VS Njerëzit:
Krahasimet për Operatorin e chatit"

human icon
Njerëzit
 • Njerëzit kanë nevojë për pushime
  dhe nuk mund të punojnë 24/7.
 • Mund t'i pergjigjet një numëri të kufizuar
  klientësh njëkohësish.
 • Përgjigjet mund të ndryshojnë
  në varësi të njohurive dhe humorit të individit.
 • Mbajtja e një ekipi operatorësh 24/7
  mund të jetë e kushtueshme
 • Njerëzit mund të bëjnë gabime gjatë
  përpunimit të porosive.
 • Zakonisht flet rrjedhshëm në
  1-2 gjuhë.
 • Mund të ndihmojë në detyrat fizike dhe
  ndërveprimet ballë për ballë.
ai icon
Gliterin AI
 • Në dispozicion 24/7
  pa pushime.
 • Përgjigjet shumë klientëve
  njekohesisht.
 • AI punon shpejt duke i lënë njerëzit
  të fokusohen në gjëra më të rëndësishme.
 • Është më lirë sesa të paguash
  shumë njerëz për të bërë të njëjtën punë.
 • Analizon të dhënat për të përmirësuar
  ndërveprimet me klientët me kalimin e kohës.
 • Kupton dhe krijon tekste në
  gjuhë të shumta
 • Performon vetëm në menaxhimin e ndërveprimeve dixhitale
  dhe detyrave mbështetëse online.

Merr një Operator Chati me Inteligjencë artificiale
të personalizuar për nevojat e biznesit tuaj

Bisedoni me AI-n tonë tani për të caktuar një takim dhe për të mësuar se si mund të transformojmë biznesin tuaj.